click tracking

Kaspersky Internet Security 2016 voor 2 jaar

Aanbieding!

49.95

Categorie:

Beschrijving

Met Kaspersky Internet Security 2016 heb je een alles in een oplossing tegen hackers, virussen, malware, spyware en andere online bedreigingen. Dankzij de allernieuwste technologieën weet Kaspersky Internet Security 2016 te doen wat weinig andere antivirusprogramma’s kunnen. Een geïnfecteerd systeem wordt niet alleen genezen, met Internet Security 2016 van Kaspersky is het echt een kwestie van voorkomen. Dankzij Internet Security 2016 maken kwaadwillenden geen enkele kans om een computer te besmetten.internet security Kaspersky

De modernste technologieën van Kaspersky

Kaspersky is een van de grootste fabrikanten van antivirusprogramma’s voor consumenten. Het bedrijf beschikt over de beste test laboratoriums en de meest vooraanstaande internet beveiligingsexperts.
Dag en nacht houdt Kaspersky de laatste ontwikkelingen bij, wordt er een nieuw soort malware ontdekt, dat handelt men daar direct naar.
Met Kaspersky Internet Security 2016 weet je zeker dat je de beste beveiliging hebt, zodat je ongestoord kan winkelen, bankieren, chatten of je favoriete sociale netwerk kan bezoeken. Persoonlijke gegevens blijven persoonlijk en je online privacy is optimaal.

Nu proberen!

Wat maakt Kaspersky Internet Security 2016 zo goed?

Kaspersky Internet Security 2016 heeft een aantal voordelen die andere antivirus oplossingen niet kennen. Zaken die juist belangrijk zijn maar op de een of andere manier vaak ontbreken bij andere antivirusprogramma’s.

  • Internet Security 2016 beschermt je webcam, het is voor onbevoegden niet langer mogelijk om toegang te krijgen tot je webcam!
  • Dankzij zeer moderne technologie kan je veilig je bankzaken afhandelen.
  • Middels een zeer praktisch firewall filter bepaal je precies wat en wie toegang krijgen.
  • Wordt gewaarschuwd voor gevaarlijke websites die zich bezighouden met phishing.
  • Je identiteit wordt online veiliggesteld middels anti phishing.
  • Hoogwaardige bescherming van je online privacy.
  • Ook kinderen kunnen veilig en ongestoord online.

2 jaar lang bescherming met Internet Security 2016

Met de aanschaf van Kaspersky Internet Security 2016 ben je 2 jaar verzekerd van de allerlaatste en meest belangrijke beveiligingsupdates.
Je weet dus dat je computer veilig is en je ongestoord online kan doen wat je moet doen zonder dat kwaadwillenden toegang krijgen tot je computer of bank- en persoonsgegevens. Kaspersky Internet Security 2016 is geschikt voor alle moderne Windows besturingssystemen, waaronder Windows Vista, Windows 7, Widows 8 en 8.1. Tevens is Kaspersky Internet Security 2016 nog steeds geschikt voor Windows XP met servicepack 2. Internet Security 2016 is 2 jaar lang te gebruiken op laptops en desktops computers die een hierboven genoemd Windows besturingssysteem gebruiken.

Er is meer!
Dit fantastische alles in een antivirus pakket komt met een duidelijke Nederlandse handleiding en ondersteuning.
De laagste prijs garantie en zoals altijd, gratis testen en zonder problemen ruilen als iets niet goed gaat. Kaspersky Internet Security 2016 is natuurlijk ook geschikt om een oudere versie van Kaspersky te verlengen, opnieuw installeren is dan niet nodig.

Andere suggesties…